Afbeelding
Foto:

Prins Arno van de Paplepel

is de neie

ELST - Afgelopen zaterdagavond hebben wij afscheid genomen van Prins Frank van de Rullekes en zijn adjudant Vincent. Dit enerverende seizoen heeft de prins mogen beleven met een lach en een traan. Samen met zijn adjudant kijkt hij terug op een mooi jaar.

Het Prinsenbal liep deze keer anders dan anders. Een zogeheten kennisspel over carnavalsvereniging De Batsers vulde het tweede gedeelte van de avond. Alle aanwezigen werden verdeeld in diverse vakken, welke werden geleid door verschillende teamcaptains. Berry Wiersma, één van de captains, ervaart dit als een bijzondere en andere indeling van de avond, vertelt hij. "Het was leuk om een keer wat anders te doen dan het gebruikelijke en zo de onthulling van de neie bekend te maken."

Onder luidkeels gezang en een heel showtafereel werd bekend dat Prins Arno van de Paplepel samen met zijn adjudant Dave zal regeren over het Duppertdurp.

Vanuit De Batsers wensen wij de prins en zijn adjudant heel veel plezier en succes bij het regeren van het komende jubileumseizoen.