Afbeelding

HETEREN - Op 18 november zal om 14.00 uur Sinterklaas en zijn Pieten weer arriveren bij de Veerstoep aan de Rijn. Dit heeft Sinterklaas al bevestigd aan het comité.


Langzaam komt de pakjesboot weer aan.
Sint ziet jou op de kade staan.
Je bent aan het zwaaien en zingt een lied.
We horen je roepen: "Hallo Sint en Piet!"
Sint is blij dat hij jou weer ziet.
En Piet begroet jou met een lach.

Heeft Sint iets voor jou meegebracht?
Jazeker, het is een hele vracht!

Na aankomst zal de stoet begeleid worden via de Kastanjelaan, Flessestraat naar de parkeerplaats van Bredeschool de Vogeltuin. Hier zal een korte toespraak gehouden worden om Sinterklaas welkom te heten.

Na de toespraak zal ook dit jaar weer een kinderuurtje plaats vinden in 't Binnenveld. (De Bongerd). Het programma begint voor de peuters en kleuters van 15.30 uur en duurt tot 16.00 uur

En bij de kinderen van de basisscholen van 15.45 tot 17.00 uur. Op het SPO, SKAR en basisscholen (groep 1 - 4) zullen de toegangsbandjes uitgedeeld worden voor deze middag.

Kinderen woonachtig in Heteren (2,5 tot 8 jaar), die onderwijs buiten Heteren volgen, kunnen toegangskaarten afhalen bij familie Geutjes (De Bouwert 17, Heteren) op14-15-16 november tussen 18.30 tot 19.30 uur.

Voor vragen kunt u terecht op het telefoonnummer: 026 4723151. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Ondernemers Vereniging Heteren en SDOO. Wij zijn Kruidvat dankbaar voor de jaarlijkse sponsoring van strooigoed.