McHappy Day

OCHTEN - McDonald's organiseert op 22 november McHappy Day: de dag waarop McDonald's stilstaat bij het goede werk van het Ronald McDonald's Kinderfonds en waar men de gasten bedankt voor hun bijdrage.

"Vorig jaar hebben wij is samenwerking met onze restaurants voor de eerste keer deze dag georganiseerd. Met het bedrag dat deze dag werd opgehaald konden er 183 extra nachtjes worden gerealiseerd in de Ronald McDonald huizen. Het hele jaar gaat er van elk verkocht Happy Meal 5 cent naar het Kinderfonds. Zo kunnen we nog meer familieleden van zieke kinderen een nacht laten verblijven in een Ronald McDonald huis."


McDonald's Ochten organiseert ook dit jaar weer een McHappy Day. Er is voor jong en oud van alles te beleven. "We organiseren onder andere een ballonnenwedstrijd, hier kunt u voor 50 cent (contant) een ballon kopen.. Degene die het verst komt, wint een diner voor vier personen Al onze opbrengsten van de activiteiten gaan deze dag naar het Ronald McDonald huis in Arnhem. Er zullen meerdere activiteiten plaatsvinden. Wat verklappen we nog niet! Dus… kom naar McDonald's Ochten en laat u verrassen!"