Afbeelding
Foto:

Speculaasactie bij Scouting De Spoorzoekers

HERVELD-ANDELST - De jaarlijkse speculaasactie is een traditie bij De Spoorzoekers.

De kinderen van deze groep zullen dit jaar in Herveld-Andelst langs komen donderdag 16 november van 17.30 tot 19.30 uur, vrijdag 17 november van 17.30 tot 19.30 uur. Dit jaar verkopen ze natuurlijk weer heerlijke speculaas molens en banketstaven. "Met uw aankoop steunt u de club en kunnen er weer veel leuke activiteiten georganiseerd worden voor onze leden."

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. De groep houdt wekelijks opkomsten in de vloedschuur in Herveld-Zuid. Er zijn vier speltakken;

Bevers van 4,5 tot 7 jaar; zaterdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur

Welpen van 7 tot 11 jaar; zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Scouts van 11 tot 15 jaar; vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur

"Nieuwsgierig naar Scouting? Komt gerust eens vrijblijvend kijken bij een opkomst. Er is in alle groepen nog ruimte voor nieuwe leden. Met veel plezier staat de leiding van Scouting de Spoorzoekers elke week klaar om uw kind een leuke opkomst te bezorgen. Achter de schermen zijn er ook vrijwilligers actief om alles goed te laten verlopen.

Lijkt het u leuk om ook wat voor onze groep te betekenen, bijvoorbeeld een groep te begeleiden of bestuurswerk, laat het ons dan weten. In een persoonlijk gesprek kunnen we dan de mogelijkheden bespreken. Zelfs als u niet wekelijks tijd heeft, maar het u wel leuk lijkt om u in te zetten voor onze groep dan is dat uiteraard ook mogelijk. Of misschien weet u iemand in uw omgeving die Scouting een warm hart toedraagt? Geef hem of haar een tip om contact met ons op te nemen. Heeft u interesse of andere ideeën? Mail naar secretariaat@spoorzoekers-ha.nl of bel met Jolanda van Marwijk 06 14113411."