Malletband en accordeonvereniging,

hoe zou dat klinken?

OPHEUSDEN - Zowel accordeonvereniging Philharmonica uit Lienden als de malletband van Kunst en Vriendschap uit Opheusden gaan dit jaar weer een samenwerkingsconcert geven. In was dit ook al een feit, dit beviel zo goed dat ze besloten hebben om op zaterdag 11 november dit nog eens dunnetjes over te doen!

De muziek van de malletband wordt hedendaags steeds bekender, echter blijft het imago hierin soms achter. Een malletband zoals Kunst en Vriendschap kan allerlei verschillende muziekstijlen aan en zo is er dan ook voor een ieder wat wils. Een accordeon heeft soms een wat oubollig imago. Echter laat Philharmonica zien dat het niet alleen maar 'havenzang' is wat zij kunnen!

Beide verenigingen willen de toehoorder meenemen in allerlei verschillende genres. Denk hierbij aan The Lion King, When i'm gone, Bruce Springsteen in Concert en natuurlijk meezingers zoals Kleine cafe aan de haven, Daar bij die molen en natuurlijk Droomland! De klanken zijn te beluisteren in verenigingsgebouw De Notenbalk aan de Swaenenstate 40 in Opheusden (parkeerterrein achter de Albert Heijn). De zaal is geopend om 19:30 uur, het concert gaat van start om 20:00 uur.