Wie, o wie wordt de neie?

ELST - Op zaterdag 11 november is het dan eindelijk zo ver: de neie prins van Elst zal dan bekend worden gemaakt. Een heel jaar lang mag hij regeren over het Duppertdurp. Carnavalsseizoen 2017-2018 staat in het teken van het jubileumjaar.

Dit jaar bestaat carnavalsvereniging De Batsers namelijk 55 jaar. Om de opening van dit jubileumjaar feestelijk te vieren, vindt er op zaterdag 11 november een breed scala aan activiteiten plaats op Het Plein voor het gemeentehuis in Elst.

Van 10.30-14.00 uur is er live muziek, een springkussen, kunnen kinderen worden geschminkt, is er een ballonnenclown aanwezig en vindt er een ballonnenwedstrijd plaats. Ook wordt er een neie prins 'Blinde Poule' gehouden en kunnen er Batsersproducten zoals sjaals en mutsen verkregen worden bij de merchandisekraam. Kortom: genoeg activiteiten om er een feest van te maken zaterdag!

's Avonds om 20.11 uur wordt afscheid genomen van Z.D.H. Prins Frank van de Rullekes en later op de avond zal de neie prins bekendgemaakt worden.