Strippenkaart bij

volleybalvereniging Dovol!

DODEWAARD - Door de aanwezigheid van volleybalvereniging Dovol op de Vitaliteitstest & Beweegmarkt dag op zaterdag 28 oktober in sporthal De Eng in Dodewaard heeft de vereniging weer een aantal nieuwe recreantleden.

Door met deelnemers in gesprek te gaan, heeft men een goede indruk gekregen van de interesse en mogelijkheden om actiever te gaan bewegen wat een doelstelling van de organisatie was.


De meeste deelnemers kwamen vaak met het excuus 'druk, druk, druk' als gevraagd werd of men geïnteresseerd was in het volleybalspel. "Blij verrast waren we in ieder geval te horen dat de meesten volleybal wel kenden: als vakantie activiteit, maar ook van tv. Het binden aan vaste avonden en tijden, omdat men 'druk, druk, druk' is, heeft volleybalvereniging Dovol doen besluiten om te gaan werken met een strippenkaart." De deelnemers hebben dan de vrijheid om te komen wanneer met kan en betaalt dan de deelname met een 'strip'. Een strippenkaart met tien strippen zal waarschijnlijk 35,00 euro gaan kosten.
De volleybalvereniging gokt op een groep van 15 tot 18 personen -mag uiteraard meer worden- die deel willen nemen en op die manier niet gedwongen zijn om elke dinsdag te komen spelen en dus ook tijd over houden voor andere bezigheden. Het volleybalspelletje zal vooraf gegaan worden door een gezamenlijke -eenvoudige, maar wel belangrijke- warming up waarna het merendeel van de beschikbare tijd gevolleybald kan worden.


Voor meer informatie of aanmelden bel of app met Cees van Ingen: 06 53756743.