Afbeelding
Foto:

Lezing door Erwin Zeydner

HETEREN - In de lezing over Meridiaantherapie vertelt Erwin, die fysiotherapeut is, over een therapie die het zelfgenezend vermogen aanspreekt.

Door middel van een massagestaafje worden de in de acupunctuur bekende meridianen gestimuleerd waarna het lichaam van binnen uit genezingsprocessen in gang kan gaan zetten. Extra aandacht wordt er gegeven aan operatie-littekens (vooral in het buikgebied) die het verloop van de energie in de meridianen kunnen storen en daardoor vaak de oorzaak zijn van klachten. In Duitsland werken drieduizend therapeuten met deze methode, in Nederland een handvol. Welke groep patiënten kan geholpen worden? Mensen met functionele klachten, dat wil zeggen dat er ‘niks’ aantoonbaars gevonden wordt en er toch klachten zijn zoals: migraine, slapeloosheid, fybromyalgie, chronische rugpijn en ‘van alles wat’ hebben. Na 1 behandeling is duidelijk of de therapie aan zal kunnen slaan. Erwin heeft een eigen praktijk in Elst (gld) waar hij gebruik maakt van deze aanpak die hij tijdens zijn jarenlange verblijf in Zwitserland en Duitsland bestudeerd en eigen gemaakt heeft.

De lezing wordt gehouden in zalencentrum De Bongerd in Heteren op 14 november van 20.00 – 22.00 uur. De entree voor een volwassene is 7,50 euro. Een jongere tot 21 jaar betaalt 5 euro, contant te betalen. De organisatie is in handen van Centrum voor Spirituele Ontmoeting Heteren. Aanmelden is gewenst via irma@roksnoer.com of via 026 4722076. (www.spirituele-ontmoeting-heteren.com).