DFS deelt de punten met CSV Apeldoorn: 1-1

OPHEUSDEN - DFS begon goed aan de wedstrijd tegen de Apeldoorners. Met goed voetbal creëerde men een aantal mogelijkheden. Een schot van Jim van Alst ging een meter over, terwijl Dors net te kort kwam bij een hoge voorzet. De beste kans was voor Hendriks, die zijn inzet echter katachtig door doelman Jansen gepareerd zag worden. Daarna werd het spel van de bezoekers net als het weer mistroostiger.

De thuisploeg nam het spel in deze fase over met een aantal mogelijkheden tot gevolg. Doelman Veeneman keerde schoten van Diks en Boeve terwijl er ook nog een doelpoging van Boeve voorlangs de DFS goal ging. Voor DFS verdween er in de slotfase van de eerste helft nog een schot van Dors ruim over de goal van doelman Jansen.

In de tweede helft miste aanvoerder Van Walsem, een perfecte voorzet vanuit een vrije trap, waardoor er een grote kans verloren ging. De twee ploegen werkten keihard, zonder dat dit voor beide doelen grote mogelijkheden opleverden. Twaalf minuten voor tijd kwam DFS toch op voorsprong. Na een goede aanval dook Noë Bokila op voor doelman Jansen, om deze vervolgens in de korte hoek met een schuiver te passeren, 0-1. Timmer zag daarna zijn omhaal via de vingertoppen van doelman Veeneman tot corner verwerkt worden. Vijf minuten voor het eindsignaal gaf DFS toch nog de winst uit handen. Een inzet van Krijns verdween met wat geluk via een DFS-er in de touwen, 1-1.

Opstelling sv DFS: Peter Veeneman, Melvin van Osenbruggen, Corné Davelaar, Rick van Walsem, Jim van Alst, Arjan Goorman, Marc Harlaux, Qendrim Beqiraj (56. Alex Scheffer), Thijs Hendriks, Luciën Dors (85. Nick Romein), Noë Bokila.