Wethouder Benschop bij senioren op bezoek

KESTEREN - De PCOB in Kesteren is een afdeling van de landelijke organisatie die opkomt voor de belangen van ouderen. Er wordt gewerkt aan een fusie tussen de Katholieke Bond voor Ouderen (KBO) en de Protestants Christelijke Ouderen Bond (PCOB).

Veel activiteiten vinden al gezamenlijk plaats. Zo ontving het Ziekenhuis Rivierenland in Tiel onlangs het Keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis van de gezamenlijke KBO-PCOB. Het ZRT maakte dat feit trots in een paginagrote advertentie in diverse bladen bekend

In de maandelijkse bijeenkomst van de PCOB Kesteren en Omstreken op woensdag 8 november zal Wethouder R. Benschop van de gemeente Neder-Betuwe aanwezig zijn om de leden te informeren over de stand van zaken en de ontwikkelingen in het sociale domein die belangrijk zijn voor senioren. De heer Benschop heeft onder andere WMO, welzijn en sport in zijn portefeuille. Elke gemeente heeft haar eigen beleid op dit gebied. Daardoor komen er per gemeente grote verschillen bij de uitvoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.

Geïnteresseerd in dit onderwerp of kennismaken met de PCOB Kesteren? Kom dan woensdagmiddag 8 november naar de bijeenkomst in het Fanfare-oefenlokaal op Sportpark de Leede in Kesteren, Joachim van Hoemenstraat 2. De leden zijn reeds uitgenodigd, maar ook niet-leden zijn welkom. De bijeenkomst begint om 14.30 uur.