Afbeelding
Foto:

Karateka Ingmar Wieman in de prijzen

DODEWAARD - Bij de karatewedstrijden, die afgelopen zaterdag in Harderwijk werden gehouden, was de karateschool van Hans van den Hatert weer met een aantal betuwse karateka's vertegenwoordigd, en weer vele wedstrijden wisten te winnen.

De 13-jarige Ingmar Wieman, die wekelijks traint in Dodewaard, behaalde een fraaie trofee doordat hij voldoende punten had verzameld voor zijn uitbvoeringen. Tijdens de wedstrijden, het zogeheten vanentoernooi, is het het de bedoeling dat de karateka's het tegen elkaar opnemen waarbij je telkens punten kunt verzamelen totdat je de limiet hebt bereikt voor de trofee. Er moet tegen diverse tegenstanders van verschillende sportscholen uit het land worden gestreden waarbij het de bedoeling is om de beste uitvoering te laten zien. Ingmar traint al weer geruime tijd samen met zijn zus bij de karateschool en mocht vol trots de trofee in ontvangst nemen.

Mocht je meer willen weten over het karate of een keer gratis een proefles mee willen doen dan kan dat natuurlijk altijd. De karateschool traint in Dodewaard, Ochten en Echteld. informatie kan verkregen worden via de facebookpagina of de website van de karatschool of gewoon even bellen met Hans van de Hatert, telefoonnummer 0344 643488, www.hansvdhatert.nl.