Afbeelding
Foto:

Film Soof 2 bij Theater De KiK

ELST - Soof 2: een vrolijke chaos met humor, zelfspot en (veel) rode wijn. Op donderdag 2 november om 20:00 uur is de film Soof 2 te zien bij Theater De KiK in Elst. Kaarten kosten (Gelrepashouders vier euro) inclusief drankje, zijn te reserveren via www.theaterdekik.nl.

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof (Lies Visschedijk) en Kasper (Fedja van Huêt) echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole (Dan Karaty), maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en 'foodie' Bauke (Achmed Akkabi)…

Soof 2 is geïnspireerd op de columns van Sylvia Witteman. Een heerlijke komedie met Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Anneke Blok, Daan Schuurmans.