Afbeelding
Foto:

Henk van Zomeren uit IJzendoorn: veilingmeester voor goede doel

IJZENDOORN - Van 21 - 24 december is er weer de jaarlijkse actie van Serious Request met het bekende Glazen Huis om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar gaat men geld inzamelen om familieleden die elkaar zijn kwijt geraakt tijdens oorlogen of andere rampen weer bij elkaar te brengen.

Het originele Glazen Huis staat dit jaar in Apeldoorn, echter Culemborg gaat een zelfde evenement organiseren en hoopt daarmee de landelijke actie te ondersteunen.

Van 21 - 24 december staat er dus bij café De Mart in Culemborg ook een Glazen Huis, waar vele artiesten belangeloos komen optreden en zijn er acties om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Op zondagmiddag 24 december tussen 12.00 en 17.00 uur vindt er een geweldige veiling plaats, waarbij allerlei geschonken zaken verkocht worden. Ook dit allemaal om een zo hoog mogelijke opbrengst te halen.

Henk van Zomeren uit IJzendoorn, die de meesten kennen van zijn presentaties met Hollandse artiesten en andere veilingevenementen is gevraagd om deze veiling te doen en om met zijn vlotte babbel zoveel mogelijk geld binnen te halen. Meer info staat op www.glazenhuisculemborg.nl.