Afbeelding
Foto:

ZVO deelnemer zwemcircuit

ELST - Dertien zwemmers van de Zwemvereniging Overbetuwe hebben deelgenomen aan het eerste Junioren, Jeugd en Senioren Circuit in Zutphen. Zij behaalden negen finaleplaatsen.

Sven Beemer kwam uit op de 50m vrije slag, 100m wisselslag en de 200m wisselslag. Hij verbeterde twee persoonlijke records. Op de 100m wisselslag kwam hij in de finale uit. Anouk van Beugen verbeterde twee persoonlijke records. Drie persoonlijke records waren er voor Benjamin McCarthy. In de finale haalde hij goud op de 100m vrije slag. Luc McCarthy verbeterde een persoonlijk record op de 100m rugslag.

Iris de Meij verbeterde zich op de 200m rugslag. Op de 100m rugslag mocht zij uitkomen in de finale. Sam Pollmann verbeterde zijn persoonlijke records op drie afstanden. Hij mocht op de 100m vrije slag uitkomen in de finale. Isabelle van Rooijen verbeterde haar bestaande beste tijd op de 200m wisselslag. Vera Scholten deed deze wedstrijd voor het eerst mee op de 50m rugslag en de 100m vrije slag. Roos Stoteler stelde haar tijden op de 50m en 100m schoolslag wederom scherper. Sanne Teunissen verbeterde haar persoonlijke records op de 100m wisselslag en 200m wisselslag. Op de 100m wisselslag mocht zij verder in de finale uitkomen. Jilles Vink zwom op zowel de 50m vrije slag als de 50m schoolslag sneller dan hij voorheen deed. Voor Esmee Wilcke waren er drie persoonlijke verbeteringen en kwam zij op de 100m wisselslag uit in de finale. Tenslotte waren er drie persoonlijke verbeteringen voor Stephan Willemse. Op de 100m wisselslag behaalde hij in de finale brons.