Afbeelding
Foto:

Elster Ponyclub presenteert nieuw springmateriaal

ELST - Op vrijdag 3 november wordt er een geweldige springclinic gegeven door Pam Nieuwenhuis (Nederlands kampioen en brons op het EK). "Tijdens deze avond presenteert de EPC het nieuwe springmateriaal dat wij dankzij de bijdrage van onze sponsors aan hebben kunnen schaffen."

Ook hebben meerdere vrijwilligers meerdere avonden hard gewerkt om de bestaande staanders naar de eisen van het heden helemaal in orde te maken. Alles is nu aangepast volgens de huidige veiligheidsnormen. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom om onze Nederlandse kampioen actief in manege De Hoeven bezig te zien. Het opgestelde parcours is getekend en opgesteld door Arie Gijsberts eigenaar van de manege.

U kunt er van op aan dat het een geweldig springspektakel gaat worden, dat voorzien wordt van commentaar van haar vader de heer Nieuwenhuis. Deze zal op zeer vakkundige wijze onze ruitertjes en alle aanwezigen uitleg geven over wat er allemaal gebeurt in de manege. Manege De Hoeven ligt aan de Hollanderbroeksestraat 28 in Elst.