Afbeelding
Foto:

Jeugdkamp Concordia Driel 'n succes!

DRIEL - Afgelopen weekend was het eindelijk weer zover. De jeugd van Concordia Driel mocht op het jaarlijkse kamp. Ditmaal was de bestemming de Beukelaar van de scoutinggroep Oosterbeek.

Door de activiteitencommissie was er een afwisselend programma georganiseerd. Naast het oefenen voor het muziekstuk (te beluisteren via de facebookpagina van Concordia!) werd er flink geknutseld. Zo werden pompoenen omgetoverd tot lampionnen en rietjes tot sneeuwkristallen. En het bewijs werd geleverd dat muzikaliteit ook bijdraagt aan creativiteit!

Op zaterdagmiddag stond er een sportief uitje op het programma, een rondje pitch & put in Elst. Met het zonnetje wat precies op het goede moment begon door te breken was het een heerlijke middag op graszoden. In de avond was het na de BBQ weer tijd voor de jaarlijkse popquiz, gevolgd door een groot kampvuur. Op zondag werd het kamp afgesloten met een puzzeltocht in het bos, helaas was de regen hier wel een beetje spelbreker. Maar ondanks de vele nattigheid zat de lol er goed in. Bekaf maar voldaan vertrok iedereen weer huiswaarts.

Concordia is alle jeugdleden, ouders en organiserende en begeleidende leden dankbaar voor weer een prachtige herinnering. "Heeft uw kind ook interesse om een muziekinstrument te leren spelen? Binnenkort gaan er weer nieuwe groepen voor de AMV-opleiding starten. Bezoek voor meer informatie: www.concordia-driel.nl."