Afbeelding
Foto:

Couleur Locale

zingt in De Vloedschuur

HETEREN - Koor Couleur Locale uit Heteren verzorgt ook dit jaar weer een concert in De Vloedschuur in Heteren op zondag 12 november om 15.00 uur.

Het gemengd koor met 26 zangers wil graag het huidige repertoire laten horen. Dit 21e seizoen is gekozen voor een presentatie, onderverdeeld in vier blokken, ieder met een eigen sfeer: Nederlands Repertoire, Klassiek/ Religieus, Volksmuziek en Pop/ Eigentijdse liederen.

"Kent u Couleur Locale niet? Dan hopen wij dat u deze keer komt luisteren en genieten van ons optreden. Onze koorleden komen niet alleen uit Heteren, maar van Arnhem tot Wageningen en van Driel tot Valburg. We hopen met ons gevarieerde optreden ook toehoorders enthousiast te maken om zich bij ons aan te sluiten en op donderdagavond te komen kijken en meezingen! Vooral sopranen zijn van harte welkom!"

Dit jaar is er een optreden op de kerstmarkt in Hemmen op 9 december en voor begin volgend jaar staat alweer ingeschreven voor de Volkorenavond op 18 april in Arnhem.

Het koor streeft ernaar minimaal vier keer per jaar op te treden. Zo blijft het alert en actief en daarbij: andere koren horen stimuleert enorm. "Graag verwelkomen we u bij ons optreden op 12 november 15.00 uur en graag zien we nieuwe leden bij ons binnenstappen. Zoek contact met ons (zie website) of nog beter: kom op donderdagavond eens kijken en meezingen in de Julianaschool waar we wekelijks repeteren vanaf 20.00 uur." Meer info staat op www.koorcouleurlocale.nl.