Finalisten van een van de eerste edities (in 2013)
Finalisten van een van de eerste edities (in 2013) Foto:

TVHA Dubbelmasters op 4 november

HERVELD - Wie is in 2017 het grootste talent? Wie heeft de beste skills, bezit een flinke dosis inzicht en doorzettingsvermogen? Wie is de beste dubbelspeler van TVHA? Om hier antwoord op te krijgen, organiseert TVHA jaarlijks het evenement genaamd: 'TVHA Dubbelmasters'.

Dit jaar vindt op zaterdag 4 november dit al weer voor de zesde keer plaats. TVHA is een bruisende vereniging, die welke in het verleden vele goede en talentvolle spelers aan het tenniscircuit heeft afgeleverd. Ook op dit moment bezit deze vereniging veel tennistalent.

"Natuurlijk hebben we - net als andere tennisverenigingen - ieder jaar onze Dubbel clubkampioenschappen, waarin de beste van de club wordt bepaald. Echter ligt bij TVHA – omdat bijna nooit de beste dubbelspelers samen aantreden – de nadruk vooral op gezelligheid. Dat is prima en heeft zijn charme, echter is het leuk om te weten wie in 2017 nu echt de beste Dubbelaar (man/vrouw) van TVHA is. Hoe gaan we dit bepalen? Op basis van de actuele KNLTB-ranking zijn de acht best genoteerde dubbelspelers (mannen/vrouwen) van TVHA persoonlijk uitgenodigd voor dit toernooi. Onderling gaan zij uitmaken wie zich de beste (de Master) dubbelaar (M/V) van TVHA mag noemen.

Op zaterdagavond 4 november gaat het plaatsvinden, en aan het eind van de avond zullen we de Masters kunnen huldigen. Noteer de datum in je agenda, want iedereen is welkom om de spelers te komen aanmoedigen. We maken er een gezellig en sportief toernooi van, met het beste dubbelspel dat TVHA te bieden heeft! Meer info staat op onze website: www.tvha.nl.