Afbeelding
Foto:

Nieuw aan De Overmaat:

Master Garage in Arnhem

ARNHEM – Betaalbaar auto-onderhoud. Wie wil dat niet? Dat en meer biedt Master Garage, een nieuw autobedrijf aan De Overmaat 22 in Arnhem. Betaalbaar, doordat er gewerkt wordt met de meest moderne diagnose-uitleescomputerapparatuur, waarmee exact wordt bepaald wat er vervangen moet worden: niets meer en niets minder. Exacter dan de meeste dealers dit (kunnen) doen! Dat scheelt in uw portemonnee!

Master Garage is gevestigd in het pand dat de afgelopen jaren als stalling in gebruik was. Master Garage blaast de bedrijfsruimte nieuw leven in met een showroom vol betaalbare occasions en een all-round werkplaats voor personen- en bestelwagens.

Twee geroutineerde monteurs met samen meer dan 45 jaar ervaring in alle merken auto (en specifiek VW en Seat) zorgen in deze uiterst modern geoutilleerde werkplaats voor alle werkzaamheden aan de auto (schadeherstel uitgezonderd): van reparatie, onderhoud tot uitlijnen, airco, auto-elektronica en APK (ook voor verlengde bedrijfswagen). Master Garage levert tegen aantrekkelijk tarief ook winterbanden én biedt bandenopslag.

In de showroom staat een keur aan voornamelijk kleine, betaalbare auto's met een prijskaartje tot maximaal 10.000 euro. Een aanvraag om Bovag-lid te worden is door Master Garage ingediend en wordt binnenkort verwacht. Zeker is dat de wagens worden geleverd volgens de geldende Bovag-voorwaarden en mèt APK. Ook heeft Master Garage het Kentekenloket.nl in huis, een dienst voor het overschrijven van uw kenteken in plaats van het postkantoor.

In november geldt een kennismakingsaanbieding: APK voor 15 euro.

Master Garage b.v., De Overmaat 22, Arnhem; telefoon 026 8200334; www.mastergarage.nl.