Afbeelding
Foto:

HGD Boerboom Deuren verhuist naar Elst

BEMMEL - "Per 1 februari 2018 openen wij onze nieuwe 'deuren' in Elst. Onze uitgebreide en nieuwe showroom aan de Fahrenheitstraat 6. We kunnen onze klanten dan nog meer laten zien en nog meer keuzes op het gebied van de garagedeuren en industriedeuren."

Met meer dan twintig jaar ervaring voorziet HGD Boerboom Deuren van passende garagedeursystemen voor particulieren en bedrijven. Voor wie de showroom binnenloopt, gaan de deuren letterlijk en figuurlijk open. "Wij zijn ook al jaren Premium dealer van Hörmann,. De beste deurenleverancier van Europa. Daar zijn we ook erg trots op."

"Er is veel keus als het gaat om garagedeuren. De ene woning is de andere niet en het draait erom hoe je de deur gaat gebruiken. Sommigen willen een aparte opening in de deur om gemakkelijk de fiets uit de garage te halen en anderen willen een automatisch systeem waarmee je de garage op afstand kan openen en sluiten."

HGD Boerboom Deuren kent twee locaties, waarvan één in Wijchen aan de Celciusstraat 13. Vanaf 1 november sluit de showroom in Bemmel aan de Groenestraat 2. Deze vestiging verhuist naar Elst, waar meer ruimte is voor het enorme assortiment dat HGD Boerboom Deuren biedt. "Op het internet is het aanbod soms overweldigend en ziet men niet wat er allemaal mogelijk is. Ook het willen zien wat je koopt en dan ook met een sluitend advies, daarom nodigen wij u graag uit om langs te komen in één van onze showrooms. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste deur kiest die past bij uw situatie en woning of bedrijfsgebouw, want een garagedeur is meer dan slechts een afsluiting van een ruimte. Daar nemen wij graag de tijd voor en kijken wij niet alleen naar het model, kleur en materiaal, maar ook naar de isolatie en de veiligheid. En voor bedrijven denken wij graag mee over de beste oplossing om uw onderneming veilig af te sluiten, zonder in te leveren op toegankelijkheid. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor onderhoud, zodat u verzekerd bent van jarenlang plezier aan uw garagedeur.

De opening van onze nieuwe locatie zullen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Onze showroom in Wijchen blijft geopend, zodat u tot die tijd bij ons terecht kunt in advies op maat als het gaat om garagedeuren en kozijnen."

Kijk voor meer informatie op www.boerboomdeuren.nl of bel 0481 350208.