Afbeelding
Foto:

Oliebolactie Scouting Valburg

VALBURG - Aankomende 18 november is het weer zover! De jaarlijkse oliebollenactie van Scouting Valburg staat weer op het programma.

Bij nacht en ontij gaan vrijwilligers weer aan de slag om de meest lekkere oliebollen te bakken. Die zijn dan vanaf 9.00 uur in de ochtend verkrijgbaar bij een kraam aan de Tielsestraat. Maar wees gerust, verkoop zal vanaf 13:00 uur ook huis-aan-huis gebeuren in zowel Valburg, Eimeren als Homoet.

De oliebollen kosten vijf euro per zak van tien en u steunt daarmee Scouting Valburg. Daarmee steunt u ons om nog meer leuke, toffe en uitdagende activiteiten voor de kids te organiseren.

Wil je graag iets voor een ander betekenen?

BETUWE - "Wij zijn opzoek naar maatjes die bereidt zijn om samen met iemand met een beperking activiteiten te ondernemen.

Denk hierbij aan wandelen, fietsen of gewoon ergens een kop koffie drinken. Naast de afspraken met jouw maatje, vindt er één keer per maand een bijeenkomst plaats.Via www.welzijnrivierstrooom.nl kunt u zich aanmelden. Voor vragen en meer informatie kunt u bellen met Esther Seijkens op 06 33421037."