OOK: Ouders Overleden Kind

Wandeling voor lotgenoten op zondag

REGIO - OOK is een vereniging en draait op een grote groep geweldige vrijwilligers. Allemaal lotgenoten die weten hoe belangrijk het is om naar je verhaal te luisteren en ervaringen uit te wisselen en met wie je op persoonlijke basis gesprekken kunt voeren.

OOK is een zelfhulporganisatie, opgericht in 1981, met ruim 1500 leden verspreid over heel Nederland. Allemaal ouders die een kind, kinderen verloren hebben. Wij helpen onszelf en elkaar bij dit immense verdriet. Herkenning, troost en perspectief vormen het uitgangspunt.

Er is 1-op-1 contact mogelijk. We bieden ook gespreksgroepen, contactavonden, workshops, een landelijke dag. Altijd informeel en veilig. Wanneer u er behoefte aan heeft.

"Op 29 oktober gaan we wandelen in Doorn door De Kaapse Bossen. een schitterend natuurpark dat zich uitstrekt van Driebergen-Rijsenburg tot Rhenen. Het landschap varieert van heidevelden, bossen tot stuifzandvlaktes. We lopen langs de uitkijktoren De Kaap. Vanaf De Kaap heb je vanaf ruim 25 meter hoogte een schitterend uitzicht. Stevige (wandel)schoenen is wel aan te bevelen. De wandeling is ongeveer 5 km. Er staan diverse banken waarop er even gerust kan worden.

We ontmoeten elkaar vanaf 13.30 uur bij Chalet Helenaheuvel, Sint-Helenalaan 2 in Doorn. Parkeerplaats is aanwezig. We drinken hier eerst samen een kop koffie/thee en we starten rond 14.00 uur met de wandeling. Voorgaande wandelmiddagen waren waardevolle en fijne middagen."

Graag aanmelden bij Bettie Elzenaar 06 40875275. Broers, zussen, grootouders, familie en vrienden zijn ook welkom. (www.oudersoverledenkind.nl)