Afbeelding
Foto:

Piet Philipsen 25 jaar in dienst van Betuwe Express

HERVELD - Als hij op zijn trekker aan komt rijden denk je niet gelijk aan een diesel- monteur die al 25 jaar werkzaam is bij een touringcarbedrijf. Maar toch is hij het wel. Naast zijn liefde voor alle dames op de boerderij is hij ruim 25 jaar binnen de organisatie van Betuwe-Express een gediplomeerd eerste monteur.

Op 16 oktober was Piet Philipsen exact 25 jaar in dienst van het Hervelds busbedrijf. Deze periode heeft hij op zijn jubileum dag bevestigd, door een oldtimer bus, destijds in 1981 door Betuwe – Express aangekocht, AKP goedgekeurd te krijgen. Na een jaren lange renovatie en menig sleutel uurtje kan de oldtimer weer het asfalt op. Het hoeft niet altijd nieuw te zijn zegt Piet, het oude moet je in ere houden!

In de spaarzame uurtjes, wanneer er geen werkzaamheden aan het wagenpark is, stapt hij weer op zijn trekker om het gras rondom het bedrijfspand te maaien. Dat hooi is dan weer een delicatesse voor de meeste dames bij hem thuis.

Maar Piet is meer dan boer en monteur. Hij is zeker ook een zeer gewaardeerde collega die, door zijn betrokkenheid bij het bedrijf dat binnen een straal van twee km van zijn boerderij bevind, ook altijd oproepbaar is voor technische calamiteiten. Of het nu gaat om het uitvoeren van een reparatie in de directe omgeving of in het buitenland, Piet staat zijn mannetje. Een felicitatie zeker op zijn plaats!