Afbeelding

Kijk-, luister- en doe mee-inlooprepetitie voor muzikanten-to-be

HERVELD - Op maandag 30 oktober organiseert muziekvereniging Sint-Willibrordus uit Herveld-Andelst een kijk-, luister- en doe mee-inlooprepetitie voor alle muzikanten-to-be.

Kinderen vanaf groep 5 - 16 jaar zijn welkom bij de inlooprepetitie van de leerlingen en jongerenorkest Future van 18.30-19.15 uur in de grote zaal van De Hoendrik in Herveld. Kinderen die al een blaas- of slagwerkinstrument bespelen, kunnen meedoen in het orkest. Ook zullen er instrumenten aanwezig zijn om uit te proberen.

Van 19.30-20.45 uur is er een open inlooprepetitie voor iedereen vanaf 16 jaar die geïnteresseerd is in meespelen in een fanfare-orkest. Speel je al een instrument of heb je er één bespeeld en wil je weer gaan beginnen? Neem je kans en kom meedoen tijdens deze repetitie. Ook mensen die altijd al een blaasinstrument hebben willen spelen, zijn welkom om eens te komen kijken en luisteren.

Van 21-21.45 uur repeteert de slagwerkgroep. Zij oefenen onder andere met boomwhackers, maar ook met diverse percussie-instrumenten zoals bongo's, lyra et cetera. Ook hier is iedereen welkom om te komen kijken en luisteren, maar vooral ook om mee te doen.

Ben je na deze repetitie zo enthousiast dat je verder wil gaan met muziek maken, of kun je deze avond helaas niet komen? Wij bieden standaard zes weken gratis lidmaatschap en/of muzieklessen aan, dus neem contact op met ons secretariaat via willibrordus.ha@gmail.com.