Afbeelding

'Jaar'markt van vrije genade

OPHEUSDEN - De Hersteld Hervormde Gemeente van Opheusden staat dit jaar op jaarmarkt. De stand is vlakbij oud-schoenmaker Heij. Het doel is evangeliseren en evangelie betekent; blijde boodschap.

Die boodschap is het beste verwoord in de Bijbel, Johannes 3 vers 16: Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven heeft.

"Een wonderlijk mooie boodschap in deze onzekere, roerige tijden, waarin alle schijnbare zekerheden wegvallen. Een zekerheid blijft er over, deze is betrouwbaar en daar mogen we blind op varen. Dat is de Bijbel en wat meer is de God van de Bijbel. Wilt u meer weten? Van harte welkom op onze stand, ook is de kerk s'avonds geopend, het orgel zal bespeeld worden en er zal samenzang zijn."

Voorverkoop kerstconcert Deo Juvante start

KESTEREN - Vanaf 18 oktober start de voorverkoop van kaarten voor het kerstconcert van 16 december in Tiel. Alle koren van Deo Juvante hopen hieraan mee te werken.

"Dit jaar hebben we speciale gasten in ons midden. Het Nederlands Christelijk symfonisch orkest hoopt mee te werken. Samen met onze koren wordt dit een prachtige vertolking van de kerstboodschap! Momenteel zijn we druk bezig met instuderen en wordt de muziek speciaal voor ons geschreven en daar de muzikanten geoefend. A-plaatsen recht voor het koor kosten 10 euro (voor kinderen 5.-). B plaatsen kosten 7.50 (voor kinderen 2.50). U kunt reserveren door te mailen naar prdeojuvantekesteren@hotmail.nl. Dan worden de kaarten naar u verzonden."

Afbeelding