Afbeelding
Foto:

Bingo van Zonnebloem in Zetten

ZETTEN - Op woensdag 11 oktober werd in De Verbinding in Zetten een bingo georganiseerd door de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk. 35 gasten luisterden geconcentreerd naar de getallen die werden opgelezen. De stilte werd af en toe doorbroken door een ferme uitroep: Bingo!

Meedoen was belangrijker dan winnen, hoewel er fantastische prijsjes te winnen waren. Wie dacht na de bingo met een zware pompoen naar huis te gaan, kwam echter bedrogen uit. Die lagen er voor de sier!

Bij een lekker drankje met hapjes gemaakt door de vrijwilligers werd er gezellig nagepraat door alle gasten. Een ieder keerde weer tevreden huiswaarts. De gasten hebben echt genoten van deze middag, leuk om op terug te zien!

De Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk bestaat in 2018 25 jaar! Een goede reden om te vieren dat er regelmatig uitjes en gezellige middagen georganiseerd worden en huisbezoeken worden afgelegd bij langdurig zieken, lichamelijk gehandicapten en ouderen die dreigen te vereenzamen.

Volgend jaar worden daarom extra feestelijke activiteiten georganiseerd. Om de extra activiteiten te bekostigen wordt op woensdag 13 december op de Kkerstmarkt in Zetten wafels gebakken door de vrijwilligers.

"Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk dan kunt u contact opnemen met Miny Hosmar, minyhosmar@gmail.com; 0488 454444 of Cora Mantel, c.mantel@hetnet.nl 0488 454931."