Zangers en zangeressen gezocht voor Koningsdagconcert

ELST - Volgend jaar op donderdag 26 april geeft Koor Zonder Grenzen een concert, het Koningsdagconcert! Het thema van dit Koningsdagconcert is 'De Vier Seizoenen'.

"We hebben hiervoor een geheel nieuw en afwisselend repertoire uitgezocht. We zullen diverse liederen zingen; van vlotte nummers tot mooie gedragen ballads als ook klassieke muziek.

Voor dit concert zijn we op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen die het leuk vinden om eens met een groot muzikaal project mee te doen. We repeteren elke maandagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in de Sint-Werenfriduskerk, Dorpsstraat 36 in Elst.

Op maandagavond 23 oktober en 30 oktober houden we een open repetitie. Daarbij is een ieder uitgenodigd om een keer te komen kijken en luisteren. Bent u op een van deze data niet in de gelegenheid om te komen luisteren dan bent u uiteraard ook altijd op een andere maandagavond van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met de voorzitter van het koor Paul Regtering 06 22183926 of via kzg-elst@xs4all.nl."

Bingo

bij VV Uchta

IJZENDOORN - Op zaterdag 21 oktober wordt de maandelijkse bingo gespeeld bij VV Uchta in sportpark De Hoeken IJzendoorn.


Iedereen is van harte welkom vanaf 19.00 uur en de bingo zal om 20.00 uur beginnen, Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen! Tot 23.00 uur zal het weer gezellig genieten worden.
Komt u ook?