Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team klom via een mooie 7-3 zege bij concurrent Hutaf naar de koppositie. Marco Knaap wist op fraaie wijze driemaal te winnen. Meriam Willemse won keurig tweemaal en André Jansen was eenmaal succesvol.

Meriam en Marco wonnen ook het dubbelspel. Team drie behaalde een goede 7-3 overwinning tegen Rhenus. Frank Balzer, Johan Soppe en Hans Wassink wonnen ieder tweemaal en het dubbelspel was voor Johan en Frank. Ook dit team draait bovenin mee. Het vierde team trof in ATC Afferden 1 een sterke tegenstander en redde het niet. Bert Liethof en Alaa Alsaaidi wisten eenmaal te scoren.

Team vijf speelde een goede wedstrijd tegen Getavé en verloor nipt met 6-4. Ruud van Kooij zag goed spel met twee zeges beloond en Bert Vennik behaalde zijn eerste zege in de vijfde klasse. Wilma Stap en Ruud van Kooij wonnen het dubbelspel. Het eerste jeugdteam behaalde tegen TT Nijmegen een mooie 7-3 zege. Door dit resultaat staat men op een gedeelde eerste plaats. Yoeri Liethof bleef knap ongeslagen en won driemaal. Bart en Daan Barends waren met twee zeges ook in goede doen. Team twee speelde ook tegen TT Nijmegen en behaalde een verrassende 7-3 overwinning. Niels Loeffen, Bodhi Lindeboom en Julian Verhoef waren ieder tweemaal trefzeker en er was winst in het dubbelspel. Door dit prima resultaat staat team twee stevig bovenaan. Voor info: www.httc71.nl