Afbeelding
Foto:

Haringparty voor Stichting Zorgeloos Kind

REGIO - Op donderdagavond 15 juni werd er door de Bedrijvenkring Rhenen de jaarlijkse Haringparty georganiseerd. De opbrengst van dit eerste vaatje haring zou in zijn geheel ten goede komen aan Stichting Zorgeloos Kind.

Op de prachtige ‘bijna’ zomeravond de 15e juni werd op het prachtig Landgoed Remmerstein (in Achterberg, gemeente Rhenen) de jaarlijkse haringparty georganiseerd door de Bedrijvenkring Rhenen. Bedrijvenkring Rhenen biedt een platvorm voor de bevordering van het ondernemerschap in de regio Rhenen, Elst en Achterberg. Deze Bedrijvenkring ook het maatschappelijke deel hoog in het vaandel staan.

Wij waren van Stichting Zorgeloos Kind uitgenodigd op deze 15e juni. In de grote tuin werd er verteld wat het doel was van de avond en konden wij kort vertellen wat Stichting Zorgeloos Kind allemaal doet voor de ‘zieke’ gezinnen. Aandachtig werd er geluisterd en gelijk daarna begon het veilen van het eerste vaatje haring. Er werd gelijk fors geboden en dat resulteerde in het definitieve bod van liefst 1500 euro. Als argument voor het bod, was het maatschappelijk doel (Stichting Zorgeloos Kind) hetgeen keurig door de hoogste biedster werd uitgelegd.

Tevens werden er deze avond veel loten verkocht, de opbrengt van de verloting was 2700 euro. In totaal werd er op deze avond dus liefst 4300 euro opgehaald.

De cheque werd door het bestuur van de Bedrijvenkring Rhenen afgelopen week overhandigd aan het bestuurslid ‘Aart de Wit’ van Stichting Zorgeloos Kind. Wat een prachtig bedrag op deze gezellige avond.