Afbeelding
Foto:

Lekker eten bij wegrestaurant Betuwe

OPHEUSDEN – Van pannenkoek tot uitgebreid diner, bij het nieuw geopende wegrestaurant Betuwe aan de Rijksweg 1 in Opheusden (tegenover De Goudreinet) krijgt u op tafel wat u lekker vindt.

De ervaren horecaondernemer Bayram Yilmaz, met zaken in Arnhem en Venlo, heeft het een flinke opknapbeurt gegeven, zodat u zich in het frisse en gezellige restaurant al snel thuis voelt om heerlijk te tafelen. Even een balletje gehakt of broodje kroket voor uzelf en een pannenkoek voor de kinderen? Ja hoor, dat is mogelijk. Een uitgebreid diner met de familie aan een feestelijk gedekte tafel? Bij wegrestaurant Betuwe kunt u aangeven hoe u het hebben wilt. De aparte ruimten in het restaurant bieden zelfs de mogelijkheid om afgezonderd te zitten van de andere bezoekers. Samen met Jaap van Manen heeft Bayram Yilmaz het concept voor het nieuwe restaurant vormgegeven. "Het chauffeursrestaurant is weer open, het middelste gedeelte is het café-restaurant om à la carte te kunnen eten en in de zijvleugels kan men chique gedekt aan tafel", vertelt Yilmaz. Vers en veel voor weinig.

Vis en vlees. Een driegangenmenu voor 14,95 euro geeft duiding aan de prijsstelling. "Wegrestaurant Betuwe maakt het 'uit eten' voor iedereen toegankelijk", licht Jaap van Maanen toe. "Gemoedelijk, gezellig en met thema's rond de seizoenen. Bij ons is alles mogelijk. Ontbijtbuffetten, koude en warme buffetten, feesten en partijen en speciale vergaderarrangementen, om maar wat te noemen. Maar we gaan ook op de Italiaanse toer met professioneel gebakken pizza's en heerlijk bereide pasta's." Voor reserveringen kunt u bellen: 0344 608921.