Afbeelding
Foto:

Vijfdaagse fietsvakantie

voor het goede doel naar Frankrijk

OPHEUSDEN - De negende editie van Raising for the future of a child gaat dit jaar naar Frankrijk. Een prachtige fietsvakantie langs allerlei bezienswaardigheden in Nederland en België en eindigt in Saint-Omer in Frankrijk.

De organisatie heet iedereen welkom op de informatie-avond op dinsdagavond 7 november aan de Lakenmondsestraat in Opheusden. Inloop vanaf 19.30 uur. Deze fietsvakantie is voor jong en oud, met een gewone fiets of een e-bike. De deelnemersgroep bestaat al jaren uit verschillende leeftijden en elk jaar is het weer één grote familie die vijf dagen met elkaar doorbrengt. Het heeft een uniek karakter. U fietst ongeveer 300 kilometer langs allerlei bezienswaardigheden, een mix van cultuur, natuur en ontspanning met een sportief accent. Ook is er voor de snelle fietsers (racefiets/mountainbike) een tourgroep die zelfstandig een langere route fietst. De opbrengst van deze jaarlijkse fietsvakantie is bestemd voor onderwijs aan kinderen met een beperking in Roemenië.

Voor meer informatie kunt u bellen naar de heer T.J. van den Brandt 06 47142558. Informatie over de ondersteunde projecten staat op www.jawell.org.