Van links naar rechts: Bram Harmelink, Lisanne Wemmers, Eva Drager, Veronie Jansen, Britt Ahoud, Nicky Versteeg, Manon van Moerkerk, Evi Witjes, Jessie van den Broek Vlnr: Anouk van der Graaf, Laura van Suilichem, Maxi van de Sandt, Wendy van de Pol, Dinja Marcelis, Puk van de Sandt, Nazli Halici, Femke van Dongen, Mario van der Graaf
Van links naar rechts: Bram Harmelink, Lisanne Wemmers, Eva Drager, Veronie Jansen, Britt Ahoud, Nicky Versteeg, Manon van Moerkerk, Evi Witjes, Jessie van den Broek Vlnr: Anouk van der Graaf, Laura van Suilichem, Maxi van de Sandt, Wendy van de Pol, Dinja Marcelis, Puk van de Sandt, Nazli Halici, Femke van Dongen, Mario van der Graaf Foto:

Spero Dames 1 op de kaart

ELST – Ook voor Spero Dames 1 is de competitie inmiddels in volle gang. Zondag 8 oktober was DVC’26 uit Didam te gast. De dames uit Elst waren hun tegenstander duidelijk de baas. De prima samenwerking resulteerde in een mooie overwinning en een eindstand van 4-2.

Het eerste dames elftal van Spero komt dit seizoen uit in de 3e klasse, categorie A. Een prachtig team dat er alles aan doet om zo goed mogelijk te presteren. Vanzelfsprekend horen daar sponsoren bij die deze dames een handje helpen om ze, daar waar nodig, te faciliteren. De lokale ondernemers die zich samen met Spero Dames 1 op de kaart willen zetten kunnen zich melden via jessievdbroek@hotmail.nl.