Rommelmarkt in Kesteren

KESTEREN - Zaterdag 14 oktober is er weer de jaarlijks terugkerende rommelmarkt. Op deze rommelmarkt wordt van alles en nog wat aangeboden. Zo zijn er allerlei tweedehands spullen die in het achterliggende jaar ingezameld en zullen worden verkocht op zaterdag.

Er worden niet alleen maar tweedehands spullen verkocht, er is ook allerlei etenswaar te koop zoals oliebollen, fruit, kaas, haring, taart, wafels, koek, koffie en thee. Daarnaast zijn er spelletjes voor de kinderen zoals een springkussen en nieuw dit jaar is 'blikgooien'. En wat denkt u van de boekenkraam en de gezellige 'verkoop bij opbod'? Waar 'onze veilingmeester' op ludieke wijze de te verkopen spullen aanprijst.

Eigenlijk is het teveel om op te noemen. Maar de gehouden rommelmarkten uit het verleden hebben bewezen dat het altijd een gezellige dag is. Het is niet alleen een dag van ontmoeting, de bezoeker steunt met de opbrengst ook het gebouwenfonds. Net als vorig jaar wordt de rommelmarkt gehouden op het terrein van Van den Dikkenberg, laden en lossen Werk voor Derden. Rijnbandijk 171 in Kesteren. Volg de aanwijzingen van de parkeerwachters op zodat het parkeren geen overlast veroorzaakt. De rommelmarkt begint om 10.00 en sluit om 16.00 uur.