Afbeelding
Foto:

Troef op het Sprookjesfestival

ARNHEM - Op 15 oktober gaat in Arnhem het sprookjesfestival weer van start. Inmiddels is het de tiende keer dat het festival georganiseerd wordt. Redenen genoeg voor een feestje! Dat is dan ook het thema van het festival: Feest!

In De Hooijmaat, het boerderijcafé van kinderboerderij De Korenmaat in Arnhem-zuid, geeft het duo Troef verschillende muzikale voorstellingen.

Zo is er voor de kleinste muziekliefhebbers de voorstelling ‘Belletje Lellen’. Er wordt aangebeld bij ‘De Liedjesflat’. Achter elke deur schuilt een verhaal en een lied. De kinderen maken kennis met de kleurrijke bewoners van deze flat en kunnen volop meezingen, spelen en trommelen. Samen maken ze er een muzikaal feest van!

Voor de kinderen vanaf zes jaar is er de voorstelling ‘Circus Royal’. Dit kleinste circus van het land bestaat 100 jaar en daarom is het feest! Het circus heeft slechts één bijzonder kleine artiest. Tenminste… als hij tevoorschijn durft te komen. Tijdens de voorstelling spelen Tom en Ed liedjes op onder andere contrabas, ukelele en gitaar.

De voorstellingen van Troef zijn te zien op zondag 15, maandag 16 en donderdag 19 oktober en duren ongeveer vijftig minuten. Meer informatie, over tijden of het reserveren van kaartjes, is te vinden op www.troef-theater.nl, of www.sprookjesfestival.nl.