Afbeelding
Foto:

Kunst en Vriendschap uit

Opheusden gewoon door

OPHEUSDEN - Afgelopen dinsdag is er na 85 jaar een definitief einde gekomen aan de fanfare-afdeling van Kunst en Vriendschap. "Een moeilijke beslissing maar helaas eentje die niet meer te vermijden was."

"Heel spijtig omdat er bij de vereniging zelfs iemand bij zat die meer dan een halve eeuw lid was. Bij de afsluitende vergadering van dinsdag 03 oktober is zelfs Antine van Eldik gehuldigd voor haar 40 jaar lidmaatschap van Kunst en Vriendschap (zie foto).

Wij willen als bestuur nogmaals onze leden van de fanfare bedanken voor hun tomeloze inzet, prestaties en hulp bij diverse activiteiten en muzikale belevenissen.

Als bestuur van Kunst en Vriendschap zijn wij er ook achter gekomen dat er erg veel verwarring heerst over het opheffen van onze fanfare. De vereniging Kunst en Vriendschap blijft gewoon bestaan want onze Malletband gaat gelukkig gewoon door.

Deze 26 jonge enthousiaste groep mensen blijft gewoon optredens verzorgen en muziek maken zo lang als mogelijk. Je zult Kunst en Vriendschap dus nog wel regelmatig tegen komen bij optredens binnen en buiten Opheusden. Namens het Bestuur van Kunst en Vriendschap uit Opheusden: graag tot snel!"