Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team behaalde, tegen TCB, een mooie 8-2 zege. Door dit goede resultaat klimt HTTC naar de tweede plaats.

Meriam Willemse en Marco Knaap wonnen knap driemaal en Andre' Jansen was eenmaal succesvol. Verder was het dubbelspel een prooi voor Meriam en Marco. Team twee verloor met 7-3 van SKF. Jaap van der Garde is in goede vorm en won tweemaal. Patrick van Alst wist eenmaal te scoren. Het derde team verloor met 6-4 van Kracht & Vriendschap. Johan Soppe en Frank Balzer wonnen keurig twee partijen, jammer dat het dubbelspel nipt verloren ging.

Team vier speelde ook bij Kracht & Vrienschap en behaalde vier punten. Het was een leuke wedstrijd met twee mooie winstpartijen voor Alaa Alsaaidi, verder was er eenmaal winst voor Berdien Lammers en Tinus Westerhof. Bij de jeugd kwam alleen team twee in actie.

In Wageningen werd Shot met klinkende cijfers verslagen. Bodhi Lindeboom was prima op dreef en bleef ongeslagen. Julian Verhoef en Niels Loeffen waren ook in goede doen en na winst in de dubbelspelen werd de 8-2 eindstand bereikt. Voorlopig heeft team twee de koppositie stevig in handen, maar er volgen nog een paar zware wedstrijden.