Afbeelding
Foto:

Concert 500 jaar Reformatie

ACHTERBERG/KESTEREN - Op zaterdag 21 oktober verleent het Christelijk Jong Gemengd Koor Hadarah uit Kesteren zijn medewerking aan een herdenkingsavond die staat in het teken van '500 jaar Reformatie'.

Het concert wordt gehouden in de dorpskerk (PKN), Achterbergsestraatweg 197, Achterberg. Het koor wordt gedirigeerd door Wim de Graaf en bestaat op dit moment uit ongeveer veertig enthousiaste leden. Arie van der Vlist zal het koor en de samenzang op het orgel begeleiden.

Het thema van deze avond is '500 jaar Reformatie'. Dominee M. van Kooten zal een appèlwoord houden. Opening en sluiting is door ds. De Vree en ds. Van Sligtenhorst.

Het concert begint om 19.30 uur. De deuren van de kerk gaan om 19.00 uur open. De toegang is gratis. Er wordt wel een collecte gehouden voor de stichting In de rechte straat.

"Ben je tussen de 15 en 45 jaar en heb je zin om bij Hadarah te zingen of om gewoon eens te komen kijken? Kom dan eens op een repetitieavond naar kerkelijk centrum ‘De Voorhof, Nedereindsestraat 30c in Kesteren. Je bent welkom! We repeteren tweewekelijks van 20.00 tot 22.00 uur. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Dittie (0317 614694) of kijk op www.hadarah.nl."