Bijeenkomst Vrouwen met Lef:

Proeven van andere culturen

ELST - Hoe zorgen we dat nieuwkomers in Overbetuwe zich welkom voelen? Op donderdagavond 12 oktober is er een bijeenkomst van Vrouwen met Lef 'Proeven van andere culturen'. Ontmoeting met statushouders, netwerken en eten staan centraal.

Het Overbetuws kookboek van de gemeente Overbetuwe en onze burgemeester Toon van Asseldonk is een van de inspiratiebronnen voor deze avond. Eten is een belangrijke manier om elkaar te ontmoeten en elkaars cultuur te leren kennen. Een aantal vrouwen uit andere culturen en uit ons netwerk zorgt deze avond voor hapjes.

Programma

Inleiding Toon van Asseldonk, burgemeester Overbetuwe;

In gesprek met vrouwen uit andere culturen: Wat kwam je tegen in je zoektocht naar contact met Nederlandse vrouwen? Wanneer voel je je ingeburgerd? Wat vind je van Nederland?

Beursvloer om Nederlandse vrouwen en nieuwkomers aan elkaar te koppelen

Hapjes

"Ben je in de buurt, ken je vrouwen die mee willen deze avond? Wil je graag andere vrouwen ontmoeten? Dan ben je welkom. Geef het even aan als je vervoer nodig hebt.

De bijeenkomst is donderdag 12 oktober om 19.00 uur in De Ruimte, St. Maartensstraat 32b, Elst. Wie erbij wil zijn, kan zich aanmelden: info@vrouwenmetlefbetuwe.nl. Ook voor informatie kun je een e-mail sturen of bellen naar Jacqueline van Lent: 06 22235471 of Marieke Mom: 06 53227053."