Afbeelding
Foto:

Fietsverlichtingsactie Ochten

OCHTEN - Op woensdag 18 oktober van 14:00 tot 20:00 uur wordt er door het Repair Café Neder-Betuwe in Ochten een fietsverlichtingsactie gehouden in het Dorpshuis. Nu het steeds vroeger donker wordt is het belangrijk om de verlichting in orde te hebben.

Fietsers zijn kwetsbaar, vooral in het schemerdonker. Tijdens de actie worden voor-en achterlicht, zadelhoogte en remmen kosteloos gecontroleerd en zo nodig hersteld. Als alles in orde is ontvangt de deelnemer een certificaat. De actie wordt ondersteund door de ANWB en een aantal fietsenmakers uit Neder-Betuwe.

Op de actiedag is het Repair Café ook geopend om kapotte spullen en kleding te laten repareren. Een groep enthousiaste vrijwilligers uit Ochten, Kesteren en Opheusden staan bereid.

Wilt u alleen komen kijken en een praatje maken onder een kopje koffie? Van harte welkom! Het Dorpshuis biedt meer.

Lijkt het u leuk om twee uur per maand met ons mee te doen? En bent u vaardig op het gebied van techniek of kledingherstel of wilt u ondersteunen bij algemene activiteiten? Reageer dan via email: repaircafenebe@gmail.com of bel met Wim Arends op 06 30802166.

Meer info op Facebook.com/repaircafenebe