Vrijwillige

inpakmedewerkers gezocht

DODEWAARD - Kinderen van de Voedselbank zoekt inpakmedewerkers in Dodewaard. Welzijn Rivierstroom heeft deze vacature net op haar vrijwilligersvacaturebank gezet.

De stichting Kinderen van de Voedselbank zorgt ervoor dat kinderen die in armoede leven een kledingpakket krijgen en hun verjaardag kunnen vieren met een cadeautje, feestje en traktatie.

Als inpakmedewerker help je mee om een leuk en passend pakket samen te stellen vol met (beschikbare) nieuwe producten als kleding, schoenen, spelletjes en speelgoed. Wanneer jij het pakket hebt samengesteld en ingepakt wordt het opgehaald en bezorgd bij een van de 8000 kinderen in armoede die de stichting per jaar op deze manier helpt.

Inwoners die mee willen helpen om kinderarmoede te bestrijden en minimaal een dag per week beschikbaar zijn kunnen voor meer informatie kijken op de vrijwilligersvacaturebank van www.welzijnrivierstroom.nl.

Direct contact opnemen kan ook met Mirella Mulder op telefoonnummer (06)39610615 of mail naar info@kinderenvandevoedselbank.nl.