Afbeelding

ZVO start competitie

met miniorenwedstrijd

OVERBETUWE - Zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) heeft met veertien zwemmers meegedaan aan de eerste miniorenwedstrijd. Zij behaalden in totaal acht medailles.

Tweemaal was er goud medaille voor Sem Teunissen op de 50m vrije slag en de 100m rugslag. Hij verbeterde zijn persoonlijke records op deze afstanden. Een zilveren medaille behaalde Mats van der Rijst op de 100m schoolslag. Ook hij verbeterde op deze afstand en op de 100m vrije slag zijn beste tijd. Zilver veroverden ook Odo McCarthy op de 50m vlinderslag en Gyan Spaan op de 100m schoolslag met persoonlijke verbeteringen op deze afstanden. Gyan veroverde verder brons op de 50m vlinderslag en Odo op de 100m schoolslag. Ook hier sneuvelden hun bestaande beste tijden. Ook Enna Lamers kon zich, naast een persoonlijke verbetering, een bronzen medaille laten omhangen op de 50m vrije slag.

Emma Altena zwom op de 100m schoolslag en de 400m vrije slag aanmerkelijk sneller dan voorheen. Ook Sven Beemer verbeterde zich op twee afstanden (50m schoolslag en 100m rugslag). Benjamin McCarthy deed over twee afstanden (50m schoolslag en 100m vrije slag) korter dan in het verleden. Jiles Vink verbeterde op de 100m vrije slag zijn persoonlijk record.

Luc McCarthy, Sven Beemer, Sam Pollmann en Benjamin McCarthy verbeterden zich op de 4x50m vrije slag estafette heren. Sanne Teunissen startte op twee afstanden (50m schoolslag en 100m vrije slag).

Kim van Veenendaal debuteerde op twee afstanden (50m vlinderslag en 100m schoolslag). Juliƫt Matser deed voor het eerst mee op de 100m schoolslag. Jiles Vink debuteerde op de 50m schoolslag.

Afbeelding