Afbeelding

Dierengeluiden: Dierendag

HETEREN - Woensdag 4 oktober is het weer dierendag. Wij willen op dierendag onze dieren altijd een beetje verwennen. Als je zelf een hond, kat, konijn of ander huisdier hebt is het heel leuk om die iets extra’s te geven.

Een hond een extra lekker bot, een kat misschien een vers visje. Konijnen vinden worteltjes erg lekker, maar die zijn niet zo heel gezond voor ze want daar zit te veel suiker in en daarvan worden ze dik. Cavia's houden van knabbelen, dus de stronken van bloemkool vinden ze waarschijnlijk heel lekker. Dieren en mensen lijken wat eten betreft wel een beetje op elkaar, afwisseling is het belangrijkste. Wij vinden het ook niet fijn als we elke dag hetzelfde krijgen. Op dierendag zou het ook heel leuk zijn om naar onze kinderboerderij te komen met bijvoorbeeld een appeltje voor de paarden. Wel op je platte hand leggen en eraf laten eten want paarden hebben een grote mond.

Voor de geiten kun je beter niets meenemen want die zijn al te dik en dat is niet gezond. Onze cavia’s en konijnen vinden het heerlijk om te knabbelen, dus stronken van broccoli en bloemkool en omdat het dierendag is een worteltje vinden ze vast lekker.

Onze dieren hopen dat je ze lekker komt verwennen tijdens dierendag. Je vindt de kinderboerderij aan de Uilenburgsestraat 1b in Heteren. Wij zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Dus ook op dierendag. Meer informatie over de kinderboerderij staat op www.gezinsboerderij.nl. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten op de kinderboerderij like dan www.facebook.com/kinderboerderijoverbetuwe. Je kunt ook bellen met 026 4720707.

Afbeelding