Afbeelding

Fotohobbyclub 55+

ELST - Ben jij 55+ en heb je altijd al iets met fotografie willen doen maar nooit er aan toe gekomen? Dan heb je nu de kans om op een gezellige en informele manier tijdens acht clubavonden (tweewekelijks) de basis te leggen voor een leuke hobby. Forte Fit voor Senioren organiseert een fotoclub waarbij gezelligheid centraal staat.

In deze weken leert fotograaf Marcel Waterman je om van ‘zo maar een foto’ een goede en aantrekkelijke foto te maken. Laagdrempelig willen we starten en door middel van enthousiaste en begrijpelijke uitleg zal je na afloop verrassend veel geleerd hebben. Deze cursus gaat niet in op alle diepere technische aspecten van de camera.

Wat heb je nodig: Een camera (hoeft geen dure camera te zijn). Een computer/tablet/iPad of laptop waar je de foto’s kan opslaan. Een beetje fantasie en een vleugje humor zijn een pré!

Iets voor jou? Je kunt informatie opvragen of je opgeven door te bellen of te mailen. De cursus start begin november in De Wieken, Elst en is op de woensdagavond van 20:00-22:00 uur. Info: www.fortefit.nl of Wil Teunissen 06 30764452.

Afbeelding