Elkaar ontmoeten

op bijzondere bankjes in Elst

ELST - Op zaterdag 23 september kunnen mensen elkaar ontmoeten op de bijzondere bankjes in Elst. Om 11.00 uur op het gemeentehuis Elst zal wethouder Ron van Hoeven het Overbetuwse bankjescollectief openen.

Dat het de moeite waard is om erbij te zijn spreekt voor zich. Want, weet jij wie ik ben en weet ik wie jij bent? Na de openingsceremonie kunnen mensen de diverse bankjes bezoeken. Dat leidt, hoogstwaarschijnlijk, tot heel bijzondere gesprekken en connecties.

Het bankjescollectief valt samen met de kunstroute. Zo staat op het gemeentehuis bij een van de exposities het kunstbankje met een kleine k voor kinderen. Op de te vervolgen route treft u het napraatbankje, het boerderiƫbankje en het hoe-gaat-het-met-u-bankje van Magda Rem.

De kunstroute heeft haar eigen route, maar daarmee eindigt de bankjesroute niet. Zo kunt u ook de uitnodigende bankjes aandoen bij Triade. Bij het kinderknutselhutselbankje kunnen kinderen zich creatief uitleven. Typetje Nico zorgt voor extra vermaak. Er is ook een pruuversbankje, een bankje zonder grenzen en nog veel meer leuke en boeiende bankjes. Het signaleringsbankje gaat on tour. Het bankje op de R?deckerstraat herkent u aan de vrolijke vlaggenlijn. Bij Cozy, Bed and Breakfast en bouwbankje van Rinke de Vos bent u eveneens van harte uitgenodigd.

Voor vragen kunt u op werkdagen tot 13.00 uur contact opnemen met Forte Welzijn telefoon 085 0406066 of een mail sturen naar info@fortewelzijn.nl. Deelnemende bankjes staan geregistreerd bij de landelijke actie.