Gregoriaanskoor Magna Voce laat zich horen

ELST - Het Gregoriaans koor Magna Voce van de Sint-Benedictusparochie laat zich weer horen in Elst. Zondag 24 september om 10.00 uur zal het koor weer de gezangen verzorgen in de parochiekerk van Elst. Pastor Victor Bulthuis is de voorganger in deze viering en het thema is 'Verbeeld de Vrede'.

Het is de 25e zondag door het jaar en tevens Vredeszondag. Magna Voce zal de Gregoriaanse gezangen van deze zondag zingen. Het Introitus Salus populi ego sum,alleluia Confitemini Domino, en het communio Tu mandasti mandata tua custodiri nimis zullen weer als vanouds gezongen worden door het koor. De vaste gezangen zijn gekozen uit de IV-mis. Deze vertrouwde gezangen worden afwisselend gezongen door koor en parochianen. De zangers van Magna Voce hebben voor het komende seizoen weer een mooi en afwisselend programma samengesteld en hopen een ieder in een van de vieringen te ontmoeten.

1 oktober zal het koor ook zijn medewerking verlenen aan de korenmiddag in Oosterhout. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Harry van Kempen uit Oosterhout en het geheel staat weer onder leiding van Rita Branderhorst.