Afbeelding
Foto:

Tweedehands kledingmarkt voor volwassenen

HETEREN - Kunt u ook niet wachten om uw garderobe te vernieuwen of aan te vullen? Dat komt goed uit want in De Vloedschuur staan de deuren weer wagenwijd open vanwege de najaarskledingbeurs! Op zaterdag 23 september tussen 12.00 en 14.30 uur kunt u weer heerlijk neuzen tussen de vele rekken met goede tweedehands kleding voor dames en heren.

De organisatie doet opnieuw alle moeite om er een overzichtelijke en goed gesorteerde 'kledingwinkel' van te maken. Ook is er een ruime keuze in schoenen,tassen en accessoires zoals sieraden, riemen, stropdassen en sjaaltjes . Het merendeel van de kleding kost slechts 2.50 euro per stuk. Als aanbieding geldt opnieuw: 5 kledingstukken voor 10 euro! Er is ook gelegenheid om even te passen in daarvoor ingerichte ruimtes. En vanzelfsprekend zijn de hulp en adviezen weer bij de prijs inbegrepen. Tijdens en na het winkelen en passen kunt u even bijkomen in onze gezellige koffiehoek waar koffie en thee met iets lekkers erbij kan worden genuttigd.

Voor deze markt kan de organisatie nog kleding, schoenen ,tassen en accessoires, zoals sieraden en riemen, gebruiken. U kunt uw overbodig geworden, maar nog draagbare en schone kleding en accessoires op donderdag 21 september tussen 18.30 en 21.00 uur inleveren. Op vrijdag 22 september kan dat tussen 15.00 en 17.00 uur en tussen 18.30 en 21.00 uur. Het adres is: De Vloedschuur, Kerklaan 4a, Heteren.