Gewijzigde openingstijden voor Bibliotheek Heteren

HETEREN - In oktober 2015 heeft Bibliotheek Heteren door middel van een samenwerking met talentbemiddelaar Loon en Werk ruimere openingstijden voor de klant gerealiseerd. Tot spijt van de bibliotheek heeft Loon en Werk de samenwerking beëindigd, waardoor de openingstijden worden zoals voorheen.

Iedereen is tijdens de openingstijden van harte welkom om de bibliotheek te bezoeken voor een activiteit of rond te kijken in de collectie.

Activiteiten die gepland staan zijn het Taalcafé, voor mensen die willen oefenen met de Nederlandse taal. Boek & Buffet op 21 september, een avond met een culinair tintje. Universiteit van Overbetuwe, een reeks van laagdrempelige hoorcolleges. Kindercolleges, colleges over diverse onderwerpen voor nieuwsgierige kinderen van 9 tot 12 jaar en programmeren van robots voor kinderen.

Als lid van de bibliotheek kun je boeken lenen, gereserveerde materialen uit onze totale collectie ophalen en geleende materialen inleveren. Er is een medewerker beschikbaar voor vragen tijdens de openingstijden.

Reguliere openingstijden Bibliotheek Heteren

Maandag: 10.00-12.00 en 14.00-17.30 uur
Donderdag: 14.00-17.30 uur
Vrijdag: 14.00-19.00 uur