Afbeelding
Foto:

Nationale Ouderendag

met Get 2gether

HERVELD - Wandelgroep Get 2gether uit Herveld-Andelst wandelt sinds september 2016 elke oneven week op de vrijdagochtend.

Gestart wordt om 9.30 uur bij Snackpoint ’t Smulhoekje aan Het Dorpsplein in Herveld. Men kan kiezen voor 5 kilometer of het maximale van 10 kilometer. Iedereen kan aansluiten en geen verplichting van lidmaatschap.

Tijdens de Nationale Ouderendag 6 oktober, heeft Get 2gether bewoners van De Hoge Hof uitgenodigd om mee te gaan wandelen/rollen. Verwacht wordt dat er tussen de twintig en dertig ouderen zullen deelnemen.

Hiervoor zoeken wij vrijwilligers die een rolstoel willen voortduwen of mensen willen begeleiden. Ondertussen heeft een 15 vrijwilligers zich hiervoor aangemeld, maar dat is niet genoeg om deze ochtend te laten slagen. "Hebt u zin en tijd, meldt u dan aan, deelname is gratis."

Verzamelen in De Hoge Hof Herveld vanaf 10.00 uur, vertrek 10.30 uur.
Samen met de bewoners lopen/duwen we een route van 2,5 km door Herveld. Onderweg een korte stop voor koffie/thee met wat lekkers.

Voor info of aanmelden kan men telefonisch contact op nemen op 06 18194595 of 06 24389197 e-mailen kan ook: wandelgroepget2gether@hotmail.com.