Openluchtconcert in Driel

DRIEL - Terwijl de laatste zonnestralen van de zomer hun best doen nog wat warmte af te geven, beginnen de eerste bladeren aan de bomen al te kleuren. De geur van de herfst hangt in de lucht. En wat past er beter bij mooie herfstkleuren en geuren? Juist, muziek!

Op zondag 24 september vanaf 13.00 kunt u komen genieten van de klanken van harmonie Concordia uit Driel. Naast Concordia zal ook de harmonie Sint-Jan uit Wanroij het herfstconcert opluisteren met hun muziek. Deze speciale samenwerking komt voort uit het contact door de dirigent Wim van de Laar, die voor beide harmonie-orkesten het stokje zwaait. Als het weer het toelaat zal het concert buiten plaatsvinden bij de rk-kerk in Driel. Het is voor iedereen vrij toegankelijk om te komen luisteren.

Concordia en Sint-Jan nodigen allen uit om onder genot van een kop koffie of thee samen de herfst in te luiden. "En mocht u zin hebben in iets lekkers. Een van onze jeugdleden, Kelsey Knuiman, zal zorgen dat u tegen een kleine donatie voor haar ontwikkelingsproject in Zuid Afrika, een heerlijk versnapering bij de koffie kunt kopen."