Afbeelding

Ingezonden brief

Stal Esha Ness is verhuisd

Voor onze vaste wandelaars toch nog een verrassing...de lege plek die wij achter lieten... Na 34 jaar en een intensieve gerechtelijke strijd zijn wij, Stal Esha Ness noodgedwongen verhuisd.

Het was een hele klus. Voor onze hoogbejaarde shetlandpony’s een hele verandering en voor de stalkids en katten en kippen ook. De tijd was verkeerd. Bouwvak en schoolvakantie.

Maar we hebben het geklaard! Op een mooi stukje net nog binnen Elst mochten wij van de gemeente Overbetuwe opnieuw ons stalcomplex opbouwen. De grootste verandering is dat ik daar ook mag wonen in het eerste echte "tiny house" van Elst. Ons team heeft heel hard gewerkt en moet nog veel doen maar we genieten volop van de natuur en onze nieuwe plek. De pony’s hadden het even heel moeilijk, maar onze veearts Sandra Angelino was zoals altijd paraat, dus dat leed was gauw geleden.

Wij danken alle lieve mensen voor hun jarenlange babbeltje aan het hek, de honden voor hun vriendschap vooral Luna en Laika. De familie Holvast, Teunissen en van Hunnik en natuurlijk Siem en Dien. Het was goed vertoeven in buurtschap Lynden. Groeten vanaf de Streep..

Stal Esha Ness, Jane’s stal Elst

Afbeelding